top of page
Gimber
Atomos

Over ons

Moving Pixel is een bedrijf gevestigd in Nederland.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van geweldige productvideo's en foto's voor Social Media. Gemaakt met oog voor detail.

Ben je op zoek naar een bedrijf om mooie content te creëren voor je website en/of socials? Neem contact met ons op en we helpen je graag met het maken van adembenemende content.

Het team

Bram
Kersten

Bram is onze videodude!

Hij houdt ervan om speciale effecten te creëren en te zien hoe we onze producties nog spannender kunnen maken dan zijn ze al.

Bram Kersten
Krisztian
Toth

Krisztian is de man met de magische sluiter. Hij creëert de meest verbluffende foto die je socials een boost zal geven. Hij houdt ervan om out of the box te denken en nieuwe paden te creëren.

Krisztian Toth
Roetz
Product Videos

PORTFOLIO

we make videos with an eye for detail

Atomos Movingpixel

Testimonials

wat zeggen onze klanten?

We zijn super blij met onze video's en foto's. We hebben hen onze producten verstuurd en ze hebben prachtige content gecreëerd.

L. Visser

Het was het helemaal waard!

We hebben een aantal van onze producten gestuurd en binnen korte tijd hadden ze geweldige content geproduceerd die we kunnen gebruiken.

S. de Jong

De content die Moving Pixel heeft gemaakt is top! We gebruiken het niet alleen op onze socials, maar ook op onze website.

C Jansen

Stoov

Contact

Steenuillaan 1

2496 PN Den Haag

  • Instagram
  • Linkedin

Bedankt voor het indienen!

Inschrijfformulier

Bedankt voor het abonneren!

bottom of page